Diesel Râznic - Despre noi

Diesel Râznic cu o experienta de peste 10 ani va ofera servicii complete: mecanica auto, diagnoza, electrica auto, inlocuire piese auto, reparatii injectoare, pompe injectie, chiuloase, motoare diesel etc. pentru o gama larga de marci. Experienta echipei nostre Diesel Râznic ne oferta avantajul sa va punem la dispozitie solutii concrete pentru initierea, modernizarea si dezvoltarea oricarei activitati legate de intretinerea si repararea autovehiculelor.

Reparatii pompe injectie si injectoare de orice tip

Un diagnostic corect, realizat pe aparate specializate pentru testarea pompelor si injectoarelor va asigura cheltuieli minime si garantia unei reparatii de calitate.Pentru oferte de pret, programari sau detalii privind verificarea sau repararea injectoarelor ne puteti contacta!

Alezari si honuiri blocuri motor

Dupa mai multe ore de functionare sau in urma unor probleme aparute dintr-o data (segment rupt, piston sau rulmenti sparti etc.) cilindrii se uzeaza devenind astfel ovali sau conici, iar peretii acestora pot prezenta urme de zgarieturi. In aceste situatii segmentii pistonului nu mai pot asigura o etansare eficienta a camerei de ardere ceea ce va duce la scaderea compresiei motorului si implicit la pierderea performantelor acestuia. In acest caz se impune rectificarea cilindrului prin cele doua operatiuni esentiale: alezarea si honuirea.

Diagnoza computerizata

Serviciul de diagnoza auto consta in verificarea computerizata a tuturor sistemelor electrice si electronice ale masinii. Pretul de diagnoza auto este unul redus, iar beneficiul este ca ne arata exact unde este localizata defectiunea vehiculului, evitand astfel reparatii inutile, timp pierdut si bani aruncati pe fereastra. Nu stii ce e in neregula cu masina ta? Atunci hai sa o punem pe tester!

Reparatii chiuloase si motoare diesel

Dupa o curatire in prim plan, chiulasa este supusa operatiei de demontare in piese componente. La demontare se verifica starea fizica a supapelor, arcurilor si a sigurantelor aferente, se masoara uzura ghidurilor precum si adancimea scaunelor de supape. Se controleaza starea suprafetelor de etansare si gradul de uzura al axelor cu came si al tachetilor. Apoi se obtureaza orificiile si se va verifica in baie de apa preincalzita pentru a descoperi eventuale fisuri, ce trebuiesc eliminate pe parcursul reconditionarii. Urmeaza decuparea chiuloasei pe freza, daca este necesar,  fresarea locasurilor de scaune si confectionarea scaunelor noi, prelucrarea finaal a profilelor, deoarece fiecare tip de chiuloasa are alt profil, specifil motorului pe care lucreaza.

Masina ta are o problema? Intreaba mecanicul!

Nu stii la ce costuri sa te astepti pentru reparatii? Completeaza acest formular si noi te vom contacta cu un raspuns.

Trimite clear

contact reparatii masini suceava

Unde ne gasiti?

Telefon

0741 100 215

0744 552 707

Program

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Sambata: Inchis

Sărbători religioase cu cruce roșie: Inchis

Adresa de e-mail

raznicrazvan@yahoo.com

Ne gasiti pe

Strada Mitocelului Nr 2, Suceava

Parcare clienti
© Diesel Raznic 2017. All rights reserved. Created by